Våre sosiale tilbud!

Barsel og småbarnsdag

Hver onsdag har vi barsel/småbarnsdag i lokalene våre ! Da er det fokus på mødre/fedre, med små – som trenger et lite pusterom. Vi stiller med litt barnepass, mens de voksne kan sy/strikke og kose seg litt. Det er gratis kaffe og te, og familierommet vårt er åpent med leker, film +++ Hos oss er det muligheter for å varme mat/melk i micro, vannkoker +++ som skal gjøre ting litt enklere for å ha de små med på tur !

Barnevogner parkeres nede i låst portrom, og man kan bære bagen med seg opp i andre etasje der vi holder til. Det er desverre ikke muligheter for å ta med hele vognen opp på disse dagene. Når dere kommer, så gi oss en liten beskjed, så låser vi opp portrommet og hjelper dere inn med vognen 🙂

Vi vil også informere om at alle er hjertelig velkommen til å bruke koserommet vårt, andre dager i uken. Her kan dere samles, enten en venninne gjeng, barselgjeng +++ som ikke har lyst å dra på dyre kafeer. Her kan dere la de små leke og kose seg, og dere har tilgang på kaffe og te hos oss ! 🙂 Ring eller send oss en mail, om dere har lyst å «reservere» rommet en dag !

Sy og Strikkedilla dag !

Hver tirsdag har vi sy og strikkedilla dag, da kan du ta med deg et prosjekt og komme ned til oss å skravle, mens du syr og strikker. Vi holder kaffe/te og skravler med! Vi har maskiner som står fast hos oss, så du kan låne maskin av oss, og slipper dermed å dra med deg maskin til byen.

 

Familiedag

Søndag 10 April klokken 11-15 blir det familiedag hos oss!

Ta med familie, barn, mann, samboer +++ og ha en koselig formiddag sammen med oss! 🙂

Velkommen!

 

Strikkekveld

Mandag 11 April, blir det ny Strikkekveld hos Masker & Sting.

Ta med strikketøy og godt humør, og kom! For 50,- blir det vafler og tilbehør i magen også! 🙂

Spre ordet, og bli med! Som vanlig viser vi litt ideer og nyheter, og har rabatt til de som kommer, på ett spesiellt garn.

Velkommen!

 


 

 

Velkommen til oss alle sammen !

Lokalene våre er selvfølgelig åpne hver dag, og dere står fritt til å komme innom for å bruke koserommet, låne en symaskin, handle garn og stoffer, eller skravle litt med oss !

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: